Budget rijsttafel

BUDGET RIJSTTAFEL

Onze Budget rijsttafel bestaat uit meerdere Indische- en Chinese recepten. Maak zelf een keuze uit 1 of meer recepten voor je eigen Budget rijsttafel. Een Budget rijsttafel klaarmaken is tevens zeer geschikt als je gaat koken voor een grote groep mensen. Serveer de rijsttafel met atjar, kroepoek, ketjap, pindasaus, komkommer, sambal, gebakken uitjes en seroendeng.  

Selamat makan (eet smakelijk)!

Chinese nasi

Chinese nasi

Hier staat ons recept beschreven voor nasi op zijn Chinees te bereiden in 20 minuten en voor 4 personen. Het Chinese bijgerecht is makkelijk klaar te maken en gaat heerlijk smaken.

VERDER LEZEN

Foe yong hai

Foe yong hai

Foe yong hai voor 2 personen in 20 minuten. Foe yong hai is een lekker en goedkoop Chinees gerecht. Eigenlijk een soort boerenomelet in een rode tomaten/ ketchup saus.

VERDER LEZEN

Noedelsoep garnalen

Noedelsoep garnalen

Een Aziatische noedelsoep garnalen voor 3 personen in 20 minuten klaar te maken. Een makkelijk te maken en heel gezonde maaltijdsoep. Als je wel eens in Azië bent geweest zul je deze "hot pot" techniek zeker kennen.

VERDER LEZEN

Ayam opor

Ayam opor

Ayam opor is een Indonesisch kip recept. Dit hoofdgerecht is voor 4 personen en is klaar te maken in 70 minuten. Ayam opor is geen pittig gerecht. Er zitten dan ook geen pepers of sambal bij de ingrediënten.

VERDER LEZEN

Bami goreng

Bami goreng

Het Indische recept bami goreng voor 4 personen is makkelijk klaar te maken in 20 minuten. Ben je van plan om een rijsttafel te maken voor je gasten dan vind je meer Indische- en Chinese recepten in onze Budget rijsttafel special.

VERDER LEZEN

Gado gado met pindasaus

Gado gado met pindasaus

Gado gado is een Indisch groentegerecht die koud wordt gegeten. Hier is het recept van onze gado gado met pindasaus voor 4 personen in 30 minuten. Voor de lunch is dit ook een goede maaltijd om te maken.

VERDER LEZEN

Ikan pepesan

Ikan Pepesan

Ikan Pepesan (gerookte makreel in pittige saus) is een Indisch bijgerecht voor 2 personen in 20 minuten klaar. Makreel is een "vette vis", dus dit echt een gezond recept.

VERDER LEZEN

Lemper

Lemper

Lemper (uitgesproken als lumper) maken als bijgerecht voor een Indische rijsttafel of als snack. Lemper is een Indisch lekkernij van kleefrijst met een vulling van kip. Je bent wel een uurtje bezig met het maken van de lempers, maar het is zeker de moeite waard.

VERDER LEZEN

Nasi goreng

Nasi goreng

Een budget nasi goreng recept voor 4 personen in 20 minuten klaar. Wil je nasi goreng maken dan vind je hier het perfecte Indonesische nationale recept.

VERDER LEZEN

Paprikasalade

Paprikasalade

Paprikasalade voor 4 personen in 10 minuten klaar. Een frisse, gezonde en kleurrijke paprikasalade van onze ster kok Rabi!

VERDER LEZEN

Pittige sperziebonen

Pittige sperziebonen

Sperziebonen in pittige saus met ei voor 4 personen in 20 minuten klaar. Recept voor pittige sperziebonen met ei als bijgerecht van een Indische rijsttafel.

VERDER LEZEN

Rundvlees smoor daging

Rundvlees Smoor Daging

Rundvlees Smoor Daging voor 4 personen in anderhalf uur te bereiden. Een heerlijk Indisch gerecht uit onze Budget Rijsttafel special. Het werd weer tijd om iets te maken voor deze special,

VERDER LEZEN

Tjap tjoy

Tjap Tjoy

Tjap Tjoy voor 4 personen in 30 minuten klaar. Deze zelfgemaakte Tjap Tjoy gaat veel beter smaken dan bij de afhaal Chinees. Dit Indische gerecht met veel groenten is een onderdeel van de budget Indische rijsttafel.

VERDER LEZEN