Zelf broodbakken

brood maken

ZELF BROODBAKKEN

Euro 100,00 per persoon per jaar besparen.

Je eigen brood bakken is een leuke bezigheid en kan je ook geld opleveren. Als je elke dag brood eet wat de meeste mensen doen is dit zeker de moeite waard. Maar je eigen brood is ook lekkerder dan van de supermarkt en zelfs beter van smaak dan brood van de gemiddelde bakker. Tevens is je eigen brood een stuk gezonder en weet je precies wat je eet! Aan te raden is een broodmachine die kan mengen en bakken. s’Avonds gaan de ingrediënten in de machine en in de ochtend heb je je eigen verse brood. Easy as pie.
De prijzen van deze broodbakmachines gaan van 80 tot 200 Euro en een huishouden van twee personen verdient dit terug in een al een half jaar. Voor de verschillende brood recepten en meer informatie.

Delen met je vrienden..Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Zelf broodbakken was last modified: May 4th, 2015 by Happy cook

Reactie op “Zelf broodbakken

  • July 2, 2014 at 7:00 pm
    Permalink

    Ik ben nu een half jaar bezig met mijn eigen brood bakken en het is zeker aan te raden! Of ik er al geld mee heb bespaard zou ik niet weten, maar het brood smaakt echt veel beter dan bij de supermarkt.

    Reageer

Plaats een commentaar

Emailadressen worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*Kopieer het wachtwoord*

*Tik of plak het wachtwoord hier*