Salade caprese

Salade caprese

Rating 

Voorbereidingstijd: 

Kooktijd: 

Totale tijd: 

Aantal personen: 2

Grootte: 1 portie

Energie in Kcal: 400

Salade caprese voor 2 personen in 10 minuten op tafel gezet. Dit is een bekende salade uit de Italiaanse keuken en is snel te maken.

Het recept voor salade caprese laat je echt nooit in de steek en je gasten zullen er altijd van smullen!
Ingrediënten
  • 4 (roma) tomaten
  • 1 mozzarella
  • peper/zout/balsamico azijn/extra vierge olijfolie/verse basilicum
Bereidingswijze
  1. Snij de tomaten en mozzarella in plakken en pluk de blaadjes van de basilicum. Strooi zout en peper over de salade en gebruik 1 eetlepel azijn en 2 eetlepels olijfolie.

Optioneel:
-Zongedroogde tomaten en in plaats van olie en azijn kun je ook een balsamico stroop gebruiken.

Serveren met:
-Hoofdgerecht

Delen met je vrienden..Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Salade caprese was last modified: May 17th, 2015 by Happy cook

5 reacties op “Salade caprese

  • July 12, 2014 at 2:31 pm
    Permalink

    Een bekend recept, maar doet het altijd goed!

    Reageer
  • July 12, 2014 at 2:33 pm
    Permalink

    Deze salade maak ik altijd met verse tomaten uit mijn eigen moestuin. Echt lekker hoor!

    Reageer
  • April 30, 2015 at 7:33 pm
    Permalink

    Mooi authentiek Italiaans recept! Op vakantie in Italië zie ik die altijd op de kaart van de restaurants staan.

    Reageer

Plaats een commentaar

Emailadressen worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*Kopieer het wachtwoord*

*Tik of plak het wachtwoord hier*

Beoordeling: