Groene salade met mais

Groene salade met mais

Rating 

Voorbereidingstijd: 

Kooktijd: 

Totale tijd: 

Aantal personen: 2

Grootte: 1 bordje

Energie in Kcal: 40

Groene salade met mais voor 2 personen in 10 minuten. Een heel makkelijke frisse groene salade, die bij veel hoofdgerechten geserveerd kan worden.

Je ziet deze salade wel vaker in een plastic bakje als je eten laat bezorgen bij een Griek, Turk of Italiaan. Als je hem zelf maakt smaakt ie een stuk beter kan ik wel stellen.
Ingrediënten
  • ½ klein blikje mais
  • 150 gram gesneden ijsbergsla
  • ½ komkommer
  • 1 el olijfolie extra vierge/ ½ el witte balsamico azijn/ snufje zout en peper
Bereidingswijze
  1. Snij de komkommer in dunne plakjes, eventueel met een kaasschaaf en laat de mais uitlekken. Meng de ingrediënten met de gesneden ijsbergsla en breng de dressing aan.

Optioneel:
-Sommige mensen hebben deze salade zonder dressing en dan is ie ook best lekker.

Serveren met:
-Een hoofdgerecht, zoals chili con carne

Delen met je vrienden..Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Groene salade met mais was last modified: May 17th, 2015 by Happy cook

4 reacties op “Groene salade met mais

  • October 19, 2014 at 6:20 pm
    Permalink

    Simpel receptje! Hier kan ik wel wat mee :)

    Reageer
  • November 28, 2014 at 7:24 pm
    Permalink

    Haha! Ja dit kan ik volgens mij ook wel bereiden ;)
    Lekker makkelijk!

    Reageer
  • May 2, 2015 at 8:08 pm
    Permalink

    Haha! Die krijg ik altijd in een plastic bakje als ik shoarma ga halen! Nu zelfs maar eens een groene salade met mais maken :)

    Reageer
    • May 2, 2015 at 8:09 pm
      Permalink

      Zelf shoarma maken is ook een makkie hoor!

      Reageer

Plaats een commentaar

Emailadressen worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*Kopieer het wachtwoord*

*Tik of plak het wachtwoord hier*

Beoordeling: