Rucola salade

Rucola salade

Rating 

Voorbereidingstijd: 

Kooktijd: 

Totale tijd: 

Aantal personen: 4

Grootte: 1 portie

Energie in Kcal: 100

Een prachtige rucola salade voor 4 personen binnen 10 minuten op tafel gezet. Deze makkelijke en supersnelle salade gaat zeker in de smaak vallen bij jouw gasten.

Rucola is een stevige sla met een peperachtige smaak en heeft gekrulde randjes.
Hier is het makkelijke rucola salade recept.
Ingrediënten
  • 150 gram rucola sla
  • 3 el pijnboompitten
  • 2 rijpe avocado's
  • Dressing:
  • 4 eetlepels olijfolie extra vierge en 2 tl grof zeezout
Bereidingswijze
  1. Snij de avocado in fijne stukjes.  En bak de pijnboompitten in olijfolie traditioneel in een pan op laag vuur tot ze lichtbruin zijn. Blijf er wel bij staan, want nadat ze lichtbruin worden bakken ze snel aan. Dep de pijnboompitten daarna op keukenpapier.
  2. Meng de sla met de pijnboompitten, avocado stukjes en de dressing in een grote sla kom en klaar is je rucola salade.

Tip:
-Het hele jaar is rucola verkrijgbaar in Nederland en is ook vaak in de aanbieding bij jouw supermarkt.

-Avocado in fijne stukjes snijden (zie hier hoe).

Optioneel:
-Gemengde sla gebruiken

Serveren met:
-Hoofdgerecht

Delen met je vrienden..Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Rucola salade was last modified: May 17th, 2015 by Happy cook

3 reacties op “Rucola salade

Plaats een commentaar

Emailadressen worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*Kopieer het wachtwoord*

*Tik of plak het wachtwoord hier*

Beoordeling: