Zalmrolletjes

Zalmrolletjes

Rating 

Voorbereidingstijd: 

Kooktijd: 

Totale tijd: 

Aantal personen: 6

Grootte: 4 stukjes

Energie in Kcal: 260

Zalmrolletjes als bijgerecht of amuse bij een feestelijke aangelegenheid of bij een uitgebreide lunch. Voor 6 personen maak ik twee rollen in 20 minuten klaar.

Afgelopen weekend kreeg ik weer van die heerlijke zalmrolletjes als amuse geserveerd op een lunch bij twee vrienden in Amsterdam. Dit was wel een heel lekkere variant, die ik nog nooit eerder had geproefd. De wikkel was namelijk een pannenkoek. Zeker weten een aanrader!

Ik heb snel een foto gemaakt en dit makkelijke en lekkere recept voor jullie opgeschreven.
Ingrediënten
  • 250 gram zalmsnippers
  • 2 pannenkoeken
  • 100 gram Mon chou roomkaas
  • 25 gram gesneden bieslook
  • snufje zwarte peper
Bereidingswijze
  1. Bak de pannenkoeken volgens de bereidingswijze op het etiket en laat ze afkoelen. Smeer de pannenkoeken in met de roomkaas en drapeer de zalmsnippers en gesneden bieslook eroverheen.
  2. Breng nog even een snufje peper aan en rol de pannenkoeken strak op om ze vervolgens in rolletjes te snijden.

Optioneel:
-je kunt deze zalmrolletjes ook met een tortilla wrap maken, maar de pannenkoek variant heeft nu wel mijn voorkeur.

Serveren met:
-Pastasalade en een witte wijn voor bij de lunch.

Delen met je vrienden..Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Zalmrolletjes was last modified: May 17th, 2015 by Happy cook

2 reacties op “Zalmrolletjes

  • November 28, 2014 at 7:19 pm
    Permalink

    Nice! Zalmrolletjes doen het altijd goed op een feestje!

    Reageer
  • April 30, 2015 at 7:29 pm
    Permalink

    Goed recept voor mijn fuif dit weekend!

    Reageer

Plaats een commentaar

Emailadressen worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*Kopieer het wachtwoord*

*Tik of plak het wachtwoord hier*

Beoordeling: